Palvelut

Kaikki lukitukseen liittyvät työt ja tarvikkeet.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous sekä asennuksesta että sarjoituksesta!

Monipuoliset lukitustyöpalvelut ympäri Satakuntaa

Kaikki lukitukseen liittyvät työt ja tarvikkeet. Olemme Pohjois-Satakunnan ainoa ABLOY®-kumppani.
Hyvä suunnittelu ja ammattitaitoinen asennus takaavat toimivan ja siistin lopputuloksen. Asentamillemme ABLOY®-tuotteille myönnämme 2 vuoden takuun.

Lukkojen toimitus
Toimitamme lukot paikan päälle ja suoritamme lukkojen asennuksen. Palveluihimme kuuluu myös lukkojen vaihtaminen.

Lukkojen avaus
Suoritamme tarvittaessa lukkojen avaukset. Jos lukitusjärjestelmäsi vaatii korjaamista tai esimerkiksi sarjamuutoksia, voit kääntyä puoleemme.

Lukkojen sarjoitus
Lukkojen sarjoitus mahdollistaa saman avaimen käyttämisen moneen lukkoon. Lukot onkin syytä sarjoituttaa uudelleen aina muuton yhteydessä tai avaimen kadotessa. Myös kuluneiden avaimien ja lukkojen kohdalla kannattaa harkita uudelleensarjoitusta.

Hälytin- ja kulunvalvontajärjestelmät

Kattavan yhteistyöverkostomme avulla saat laadukkaat hälytin- ja kulunvalvontajärjestelmät. Ota meihin yhteyttä ja kartoitamme juuri sinun tarpeesi ja oikean kokonaisuuden. Suunnittelemme ammattitaidolla oikeat järjestelmät niin kotitalouksien kuin yritystenkin tarpeeseen.

Ota yhteyttä ›

Auton ovien avaukset ja siruavaimet

Jos autosi on lukossa ja avaimet sisällä, Lukkokeskus päästää sinut pinteestä. Ajonestojärjestelmä kuuluu nykypäivän autoihin ja siihen tarvitaan siruavainta. Auton siruavaimen voit teettää meillä.

Avaimet ABLOY®-lukkoihin 

4000 avainaihiolla onnistuu avaimien tekeminen matkalaukun ja ajoneuvojen avaimista lähtien kaikkien avaimien tekoon. Olemme tehneet avaimen jopa 50-luvun autoon. Meidän kautta onnistuu myös kopiosuojattujen avaimien tilaukset.

Tarkastukset ja huollot

Lukkojen elinikää ja käyttövarmuutta silmällä pitäen kannattaa lukitusjärjestelmiä säännöllisesti tarkastaa ja huoltaa. Lukkokeskus hoitaa lukkojen ja oviautomatiikan tarkastukset sekä huollot vankalla ammattitaidolla. 

Ota yhteyttä ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita