Abloy-valtuutettu Lukkokeskus hoitaa kaikki lukitukseen liittyvät tarpeesi alusta loppuun!

Kankaanpään Keskuskadulla sijaitsevalla lukkoliikkeellämme on yli 25 vuoden kokemus lukitusalalla.
Palvelemme teitä kaikissa lukitukseen ja heloitukseen liittyvissä asioissa.

Olemme Pohjois-Satakunnan ainoa ABLOY®-valtuutettu lukkoliike. Takaamme luotettavat ja turvalliset lukkojen asennukset sekä vaihdot.


KOTI
Asiakkaan tarve etusijalla palvelussa

Ystävälliseen asiakaspalveluun erityistä huomiota kiinnittävä Lukkokeskus lähtee siitä ajatuksesta, että jokainen asiakas saa erikseen räätälöidyn kokonaisratkaisun. Mitään ei kaupitella väkisin, vaan asiakkaan oikea tarve on etusijalla.

– Kyllä se on meillä johtoajatuksena, että kunkin asiakkaan tarpeet määrittelevät sen, mitä hänelle tarjotaan. Oli kyseessä sitten kotitalous, yritys tai julkisen puolen toimija, niin jokaiselle pyritään löytämään mahdollisimman sopiva lukitusratkaisu, kertoo toimitusjohtaja Kari Hietikko Lukkokeskuksesta.

YRITYS
Sähköinen ja mekaaninen lukitus

Lukitusalalla on muutamassa vuodessa menty isoin harppauksin eteenpäin nykyteknologian mahdollistamissa sähköisissä lukitusjärjestelmissä. Lukkokeskus on vastannut tähän haasteeseen ja tarjoaa myös moderneja lukitusmalleja.

– Nykyään tehdään yhä enemmän sähköisiä lukitusjärjestelmiä. Elektronisissakin järjestelmissä on aina myös manuaalinen lukitus. En usko, että konkreettinen avain ja lukko tulevat koskaan katoamaan. Sähköiset mallit tuovat helppoutta sekä esimerkiksi kulunvalvontaan liittyviä mahdollisuuksia ja näissäkin malleissa perinteinen lukitus takaa varmuuden, Lukkokeskuksen toimitusjohtaja Kari Hietikko valottaa.

TALOYHTIÖ
Vanhentunut lukitus on turvallisuusriski

Ajan hammas puree väistämättä lukkoihin. Lukitusjärjestelmiä kuormitetaan asuintaloissa merkittävästi päivittäisessä käytössä. Kuluneiden avaimien ja lukkojen kohdalla kannattaa harkita uudelleensarjoitusta.

  – Vanhentunut lukitus on turvallisuusriski. Ja riski kasvaa sitä myötä, kun vuokralaiset vaihtuvat ja avaimia katoaa matkan varrella.